Vad behöver du hjälp med?

Det finns många städfirmor runtom landet, men vi anser att få kan mäta sig med vårat högkvalitativa arbete och vårt öga för god service. Just därför är vi ett säkert val för dig som vill njuta av ett rent hem – på riktigt.

img

Hemstädning

Ett rent hem är det bästa som finns, men det kräver en del arbete. Vi kommer så ofta du vill och gör precis det du önskar få hjälp med, med allt från dammning till moppning av golv – och väldigt mycket mer.

img

Butiksstädning

Har du en butik som du önskar ska städas, så att du kan fokusera på just butiken? Det löser vi. Vi jobbar smidigt och effektivt och märks knappt av. Förutom att det kommer bli skinande rent i butiken, såklart.

img

Kontorsstädning

Ett kontor blir snabbt stökigt med dokument, fulla papperskorgar och mycket disk. Inte helt ovanligt är det heller att det inte tas tag i. Det ordnar vi så ofta som ni önskar ha oss där.

img

Flyttstädning

Att flytta är omständligt och påfrestande, och att åka tillbaka till den gamla bostaden för att städa den grundligt är ofta det sista man vill. Vi ordnar allting och städar de bitarna som man ofta glömmer annars, och gör det ordentligt.