Vilka är vi på Elyon Home care & cleaning service AB?

Välkommen till Elyon Home care & cleaning service AB, företaget som bryr sig lite extra mycket om dig som kund. Ända sedan starten har vi valt ett koncept där vi lägger extra fokus på att hjälpa dig som kund på alla sätt som du önskar och behöver. Det gäller om du söker ett företag som kan utföra dina städtjänster som privatperson, företag, bostadsrättsförening eller annat. Men vi finns även till hands om du väljer att anlita oss för din hemtjänst eller någon annan stödfunktion i hemmet.

Vi kan städning

Redan när Elyon Home care & cleaning service AB började med städtjänster så valde vi att erbjuda dig som kund ett brett sortiment för att passa med dina behov. Med vår erfarna och kunniga personal kan vi utföra all typ av städning som du önskar, från kontorsstädning till byggstädning och hemstädning. Städning är en tjänst som vi även kan utföra för dig som har rätt att få hjälp i hemmet. Det är ett sätt att underlätta för dig och att göra din dag bättre och enklare.

Din självklara partner

Vill du välja ett företag som ser till hela din situation och som kan hjälpa dig med ett flertal olika tjänster, så välj Elyon Home care & cleaning service AB. Hos oss kan du dra nytta av rätten till RUT-avdrag eller välja oss när du får beslut om hjälp från kommunen. Det viktiga för oss är att du känner dig trygg, bekväm och helt nöjd. Välkommen till oss!